X
GO
Koalitionsaftalen: Solidaritet - Stabilitet - Vækst / set med Grønlands Erhvervs øjne

Medlemsmøde fredag d. 18. juni kl. 14:30 via MS Teams

Den ny koalition mellem IA og Naleraq (med Atassut som støtteparti) har offentliggjort koalitionsaftalen Solidaritet-Stabilitet-Vækst, som Grønland skal ledes efter de kommende 4 år. Aftalen bygger videre på de valgløfter, der blev givet under valgkampen, og har en række berøringspunkter for grønlandsk erhvervsliv, bl.a. igennem den erhvervspolitik, der skal føres.

Grønlands Erhverv arbejder med at etablere onlinebaserede medlemsmøder ("town hall møder") , hvor forskellige relevante emner behandles igennem korte oplæg for medlemmerne. Første "town hall" er fredag 18. juni kl. 14:30, hvor Direktør Christian Keldsen vil give indblik i koalitionsaftalen og hvordan Grønlands Erhverv forholder sig til dens indhold.

Alle medlemmer af GE inviteres hermed til online møde om koalitionsaftalen:

·         Hvad indeholder koalitionsaftalen?

·         Hvilke tiltag har Grønlands Erhverv taget siden koalitionen blev formet?

·         Hvilke muligheder og udfordringer for erhvervslivet ser Grønlands Erhverv i aftalen?

·         Hvordan oplever Grønlands Erhverv samarbejdet med den nye koalition indtil videre?

Mødet varer ca. 45 minutter og der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål på skrift. Mødet afvikles på dansk, men spørgsmål kan stilles på både dansk, grønlandsk og engelsk.

Mødet er det første i en række og GE håber der vil være løbende opbakning blandt medlemmerne, så der med jævne mellemrum kan afholdes online medlemsmøder om relevante emner.

Har du endnu ikke mødt Christian Keldsen, der 1. november 2020 tiltrådte som ny direktør for Grønlands Erhverv, er dette desuden en oplagt mulighed.

Mødet kan tilgås på dette link og kræver ikke tilmelding.