X
GO
Næste udgivelse af erhvervsmagasinet Business in Greenland

 

Kære GE-medlem,

Igen i år står Grønlands Erhverv i samarbejde med UP Front Communication, bag udgivelsen af erhvervsmagasinet Business in Greenland, som distribueres sammen med dagbladet Børsen den 1.december 2021. Magasinet kan desuden downloades på GE’s hjemmeside på www.ge.ga.gl og som e-paper udgave på www.borsen.dk , www.berlingske.dk og www.jyllands-posten.dk.

Magasinet sendes automatisk til GE’s medlemsvirksomheder. Der produceres desuden en engelsk version til Grønlands Repræsentationer samt udvalgte ambassader og generalkonsulater. Den engelske version distribueres som elektronisk flymagasin hos Air Greenland og findes desuden på de førende hoteller i Grønland og tilbydes deltagerne i GE’s internationale aktiviteter som den årlige PDAC-minemesse i Toronto og Future Greenland konferencen i maj 2022. (Endelig distributionsliste kan rekvireres primo sept. 2021)

Erhvervsmagasinets målgruppe er virksomheder, potentielle investorer, organisationer, institutioner samt offentlige og private beslutningstagere, som er interesserede og involverede i Grønlands erhvervsudvikling. Direktør Hans Bak fra UP Front Greenland vil fra starten af september rette henvendelse til virksomheden for at høre nærmere om jeres eventuelle interesse for at medvirke i magasinet. Hans Bak kan også kontaktes på tlf. +45 60 35 45 01 og på mail: hans.bak@mail.dk.